Kurs

 

Siste nyhetsbrev fra Grønt Senter 

Til alle venner, støttespillere og partnere

Grønt Senter på Odderøya opphører fra og med 1.desember 2020. Det viktige arbeidet for en grønn og bærekraftig omstilling av Sørlandet forsetter nå i nye lokaler og i nye konstellasjoner.

Dette er siste nyhetsbrev fra Grønt Senter. For å følge oss videre må du derfor melde deg på de respektive organisasjonenes Facebook-sider:

Kristiansand kommune har initiert et nytt bærkraftsenter, i Dronningensgate 2, som ta mål av seg til å samle både grønt næringsliv, grundere og ideelle organisasjoner under samme tak. Du finner mer informasjon her, eller du kan ta direkte kontakt Solveig Nilsen.

Stiftelsen Miljøfyrtårn vil fremover ha sitt nasjonale hovedkontor i Dronningensgate 2, og vil fortsette arbeidet med å bidra til grønn omstilling i næringslivet.

Følg Miljøfyrtårn her

Klimaalliansen går i allianse med Naturvernforbundet og fortsetter med spennende arrangementer og aktiviteter på Teateret i Kongens gate 2.  Besøk/kontorer i tredje etasje.  Nytt nettsted:  www.grontsenterteateret.no

Følg oss gjerne på Facebook!

Neste arrangement på Grønt Senter Teateret har temaet «Mer klimavennlig solenergi og flere jobber i Agder». 

Tid: Fredag 20.11.20 kl 10.00. Gratis, men krever forhåndspåmelding pga servering og av hensyn til Covid 19.  Se mer her.
 
Arrangører: Solenergiklyngen, Klimapartnere, REC Solar, Trade Winds Solar, Klimaalliansen m.fl.

 

Evt epost: kjellan@tradewind.no